!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Noul model 3D relief format stl pentru CNC, Circulare engravure Printesa Margaret STL

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Noul model 3D relief format stl pentru CNC, Circulare engravure Printesa Margaret STL

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
f20423

Etichete: Model 3d de relief, Relief 3d stl model, pentru cnc, Ieftin model 3d relief, 3d de înaltă Calitate de relief stl model, China pentru cnc Furnizori.

In stoc
15.50lei 24.22lei

Noul model 3D relief format stl pentru CNC, Circulare engravure--Printesa Margaret STL

Remarca:

Format :STL

După efectuarea plății,vă rugăm să lăsați adresa dvs. de email,apoi vom trimite la adresa de e-mail în 1-2 zile.

Ca produsele sunt copyable,deci nu vom accepta returnarea sau schimbul de mărfuri.Sper clienții pot înțelege.Vă mulțumesc foarte mult!

Descriere:

Model pentru mașini-unelte CNC 3d relief pentru programm ca Artcam, Aspiră sau alții programe. Router moara. Formatul STL

Acesta este un produs digital! Include fișiere în format STL pentru a construi propriul dvs. traiectoriilor. Acest produs este proiectat pentru prelucrare CNC.

După efectuarea plății, vă trimit e-mail fișiere în format STL sau puteți descărca de la link-ul meu!

Tu nu poate vinde acest model pentru a-l distribui. Numai pentru uz personal.

Modelul nu poate distribuite către terțe părți, în orice mass-media, inclusiv, cd, dvd încărcat la site-uri web, site-uri ftp, transmise în orice mod electronic

Am scrie imediat un feedback pozitiv imediat ce primesc feedback pozitiv de la Tine.

Veți fi capabil de a schimba modelul de dimensiuni.

Inainte de a cumpara un model, asigurați-vă că puteți importa (nu se deschide direct) modelul.

Nota: pozele arata modelul de calitate,înainte de efectuarea plății,vă rugăm să cred că peste. Format :STL,După efectuarea plății, vă rugăm să lăsați adresa dvs. de email,apoi vom trimite la adresa de e-mail în 1-2 zile.(Pentru că Filtre-auto.ro nevoie de 24 de ore pentru a verifica scopul) Ca produsele sunt copyable,deci nu vom accepta returnarea sau schimbul de mărfuri.Sper clienții pot înțelege.Vă mulțumesc foarte mult! Descriere Model pentru mașini-unelte CNC 3d relief pentru programm ca Artcam, Aspiră sau alții programe. Router moara. Formatul STL Acesta este un produs digital! Include fișiere în format STL pentru a construi propriul dvs. traiectoriilor. Acest produs este proiectat pentru prelucrare CNC. După efectuarea plății, vă trimit e-mail fișiere în format STL sau puteți descărca de la link-ul meu! Tu nu poate vinde acest model pentru a-l distribui. Numai pentru uz personal. Modelul nu poate distribuite către terțe părți, în orice mass-media, inclusiv, cd, dvd încărcat la site-uri web, site-uri ftp, transmise în orice mod electronic nu scrie imediat un feedback pozitiv imediat ce primesc feedback pozitiv de la Tine. Veți fi capabil de a schimba modelul de dimensiuni. Inainte de a cumpara un model, asigurați-vă că puteți importa (nu se deschide direct) modelul.

  • Pentru: cnc
  • Numărul De Model: 0001
  • CNC sau Nu: CNC
  • Articol: Model 3D pentru CNC
  • Starea: Noi
  • Nume De Brand: RMILLgoc

  • Greutate Pachet: 0.001kg (0.00lb.)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Dimensiunea Pachetului: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!