!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Fixmee HD-0620-28 12VDC 5W Ușa Dulapului Sertar Electric Ansamblul de Blocare a Solenoidului de Blocare 0.43 O

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Fixmee HD-0620-28 12VDC 5W Ușa Dulapului Sertar Electric Ansamblul de Blocare a Solenoidului de Blocare 0.43 O

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
f20375

Etichete: blocare blocare electrică, blocare electrică, solenoid blocare, Ieftine blocare blocare electrică, De blocare de înaltă Calitate electrică, China solenoid blocare Furnizori.

In stoc
21.80lei 24.22lei

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate. De înaltă calitate ultra-compact electric de blocare. Inoxidabil, durabil, de siguranță, convenabil de a folosi. Aplică pentru a fi instalat în evadare doo sau ușă de incendiu electronice controlate de sistem. Adoptă principiul de magnetism electric , atunci când curentul prin siliciu, electromagnetic de blocare va realiza o puternică aspirație care a strâns suge fier, astfel încuie ușa.

Instrucțiuni:

Firul rosu se conecteaza la pozitiv, verde fir se conectează la negativ. Când a fost conectat la firul de curent este disponibil, sistemul electric de blocare poate controla ușa de închidere și deschidere.

Caietul de sarcini:

Control Electronic de blocare a principalilor parametri: Tensiune de alimentare: 12V Curent: 0.43 O Putere: 5W accident vascular Cerebral: 4MM Maxim de putere-up: 15 secunde, atunci Când comutatorul este conectat la sursa de alimentare, 4MM liniuță, ușa este deschisă, nici o putere, limba de interne forța arcului de 4MM, de blocare a ușii. Electrice de blocare pentru putere instantanee, astfel încât consumul de energie și utilizarea obișnuite de control electronic de blocare de înaltă tensiune, și această blocare este simplu, low-cost, ușor de instalare.

Pachetul Inclus:

1BUC HD-0620-28 Electrice de Blocare al Ansamblului

  • Tip: Usa Automata Operatorii
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor

  • Greutate Pachet: 0.1kg (0.22lb.)
  • Dimensiunea Pachetului: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Tip De Unitate: bucata
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!