!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

2 PACHET de 29 29XL BK pentru XP-235 332 335 432 435 , Non-OEM cartuș pentru C13T299192

Oferta
Pret redus
Noile colecții

2 PACHET de 29 29XL BK pentru XP-235 332 335 432 435 , Non-OEM cartuș pentru C13T299192

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
f20060

Etichete: Filtre-auto.ro, Filtre-auto.ro, Cumpărături on-line, Auto, Telefoane & Accesorii, Computere Si Electronice, Moda, Frumusețe & Sănătate, Home & Garden, Jucarii & Sport, Nunti & Evenimente.

In stoc
56.80lei 64.55lei

2Pack T2991 BK Compatibil Cartuș de Cerneală

T2991-T2994 în Oceania

2 x Negru Cartuș de Cerneală Compatibil cu cip pentru T2991 BK(15.5 ML)

*** Diferite cartuș de coduri pentru acelasi model de imprimantă în diferite domenii,vă rugăm să verificați cartușul de imprimare coduri de cartuse originale inainte de a cumpara. Cartuș cod prevalează în timp ce de transport maritim.Multumesc.

Pentru Epson Expression Home XP-235 Pentru Epson Expression Home XP-332 Pentru Epson Expression Home XP-335 Pentru Epson Expression Home XP-432 Pentru Epson Expression Home XP-435 etc.

Modele de imprimantă nu pot fi enumerate complet sau actualizate la timp, vă rugăm să verificați cu noi.Multumesc!!!

Toate brand bames și mărcile înregistrate sunt proprietăți ale proprietarilor respectivi,acestea sunt menționate aici pentru scop descriptiv.

***Model de imprimantă în Oceania .

Vă rugăm să asigurați-vă că cartuș original cod este T2991-T2994 în timp ce cumpara,multumesc!

Non-OEM ,Imagine de Stoc,Lables varia. Termen de valabilitate:2 ani pungă de Plastic+fără cutie (vândute în mod individual pachete sigilate ).Prețul cu amănuntul caseta de culoare este diferit,vă rugăm să contactați-mă pentru detalii,multumesc.

Cum să Utilizați Cerneală Compatibil pentru Imprimantele Epson?

1. Porniți imprimanta și așteptați până când acesta trece prin procesul de configurare și imprimanta se oprește capul în mișcare.

2. Apăsați "Setup", butonul de pe imprimantă pad de control. Naviga prin meniu până când va fi evidențiat "de Întreținere" opțiune. Selectați "Întreținere" și apoi selectați "Cerneală de înlocuire."

3. Până când deschideți capacul imprimantei pe deplin pentru a accesa imprimanta de interior, și apoi ridicați capacul cartușului de acces la cartușe de imprimantă.

4. Apăsați filă mic de la capătul cartușului doriți să-l înlocuiți cu cartuș de cerneală compatibil și trageți cartușul de suportul cartușului. Notă de poziționare a cartușului ca să-l eliminați.

5. Scoateți mici de plastic fila de siguranță pe partea de jos a compatibil cartuș și apoi aluneca-l în suportul de cartuș. Asigurați-vă că acesta este orientat în aceeași direcție ca și eliminat cartuș. La electric mic cip pe la sfârșitul sau pe fundul cartușului ar trebui să arate spre partea din spate a imprimantei atunci când inferioară a cartușului în loc. Nu va fi un sunet de clic ca cartuș ajunge la plasarea corecta poziția.

6. Închideți capacul cartușului și apoi închideți capacul imprimantei. Așteptați aproximativ 2 1/2 minute pentru ca imprimanta să se întoarcă imprimanta cap t o poziția gata, și cu prim-cartuș pentru utilizare înainte de imprimare.

I. Am expediat în întreaga Lume (unele țări și APO/FPO excluse).

Vă rugăm să asigurați-vă că aveți corect adresa de livrare pe checkout. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

II.Articolele vor fi expediate prin poștă aeriană din China în decurs de 1 până la 3 zile lucrătoare de la primirea de plată

(cu excepția week-end și în zilele de sărbători oficiale) plumb-timpul va avea 10-25 zile lucrătoare, în funcție de eficiența de oficiul poștal local.

Vă rugăm să amabilitate fi un pic pacient și să ne contactați dacă elementul nu a fost primit după 25 de zile lucrătoare.

III.Servicii de transport maritim oferite de către EMS,DHL, Fedex,UPS sau alte curierat este, de asemenea, disponibile aici pentru nevoi urgente.

Vă rugăm să ne e-mail dacă este necesar.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Facem conforme cu 30 de zile banii înapoi de garantare. Dacă ați schimbat mintea ta ,puteți returna nedeschise și articole neutilizate înapoi la noi pentru o rambursare completă. Vă rugăm să rețineți Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxele poștale de returnare.Dacă elementele sunt folosite și deschis, ne rezervam dreptul de a refuza cererea de rambursare. Dacă 30 de zile au trecut, clientul este obligat să contactați Filtre-auto.ro service pentru asistență suplimentară.

Vă rugăm să nu posta nimic înapoi înainte de contactul nostru Filtre-auto.ro primul serviciu. Veți obține o referință unic Nr. (pentru a fi pus pe parcela)necesare pentru recunoașterea bunurilor returnate, precum și accelerarea procesului de rezolvare a problemei. Dovada de a posta ar trebui să fie întotdeauna obținute ,ne rezervăm dreptul de a nu emite o rambursare în cazul în care cumpărătorul nu respectă politica noastră de returnare.

 • Nume De Brand: MOD DE CERNEALĂ
 • Colorate: Da
 • culoare: C,K,M,Y
 • Compatibil Marca: Epson
 • Cartuș de Stare: Plin
 • Numărul De Model: T2991 T2992 T2993 T2994
 • Tip: cartuș de cerneală
 • Caracteristică: Compatibil
 • Ambalarea În Vrac: Da

 • Greutate Pachet: 0.2kg (0.44lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 13cm x 9cm x 8cm (5.12in x 3.54in x 3.15in)
 • Tip De Unitate: mulțime (2 buc/lot)
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!