!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

8.5 inch Desen Jucării LCD tăbliță de Scris Șterge Desen Tableta Electronic Informatizat LCD scris de mână Pad Copii, Tabla de Scris Cadouri

Oferta
Pret redus
Noile colecții

8.5 inch Desen Jucării LCD tăbliță de Scris Șterge Desen Tableta Electronic Informatizat LCD scris de mână Pad Copii, Tabla de Scris Cadouri

Rating:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
f19967

Etichete: copii table de scris, placa scrie, copii desen tableta, Ieftine copii table de scris, De înaltă Calitate de bord scrie, China copii desen tableta Furnizori.

In stoc
52.48lei

Caracteristicile acestui produs: 1. non-toxice pentru sănătatea mediului erasable bord: poate fi folosit ca o jucărie de învățământ, dictare bord, hârtie, calcul pictura Sketchpad, mesaj de bord.... 2, nici ulei, nici de cerneală, praf, presiune pictura, o cheie de clearance-ul, sănătatea mediului, anti lupte și rezistență. 3, reutilizare, economisirea resurselor, de a salva 10 vârsta copaci și 20 de copaci în viață, și se adaugă verde la pământ... Funcția și funcția de Unul: de a folosi ca un mesaj de bord de familie, familia mesaj, familia a reaminti reciproc, dar, de asemenea, tutorele copiilor să învețe și așa mai departe. Doi: înregistrările de afaceri din lucrătorii de birou, sarcina de a aranja locul de muncă, fișele de lucru și memorandumul, procesul-verbal al ședinței, mesajul și așa mai departe. Trei: de zi cu zi ca un instrument de comunicare pentru oameni surzi și muți și persoanele în vârstă, oameni surzi și muți și împărtășească ideile prin scris bord. Patru: ca un copil să învețe scrisul și pictura model, aleatoare scris, pictura, graffiti, calcule matematice, memorarea de cuvinte și de scris, și așa mai departe. Viitorul inteligent scrisul bord va înlocui tradiționale tablă complet și înlocuiți de hârtie tradiționale. Acest lucru va aduce o revoluție în viitor industria de educație în China. Tablă clasă, care este în mod tradițional scris pe creta, va deveni treptat o istorie. Metoda de utilizare 1. utilizarea sistemului electronic de tabla de scris cu pixul de scris, pictura, pen diferite de presiune produs de liniile de grosier și subțire. 2. apăsați clearance-ul butonul pentru a șterge conținutul de mână bord, iar ecranul va pâlpâi atunci când este șters.

 • Numărul De Model: 34
 • Intervalul De Vârstă: > 3 ani
 • Material: Plastic
 • Nume De Brand: JL MODA
 • Clasificarea: Vopsea De Învățare Notebook/Caiet De Colorat
 • Model: 8.5
 • Gen: Unisex
 • Tip: Tabla De Desen

 • Tip De Unitate: bucata
 • Greutate Pachet: 0.17kg (0.37lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
2018-04-05 excellent упакованно!!!! all super!!! recommend!
5/ 5 stars
2018-04-11 good tablet
5/ 5 stars
2018-04-09 all super! courier delivered home.
5/ 5 stars
2018-04-05 thank you. goods are delivered on time. perfectly and packed matches the description. gregarious seller, recommend.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!