!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Livrare gratuita Non-țesute Sac de Plantare Casa de Grădinărit de Legume Cresc Saci de copaci Ghivece de Flori & Plantat 40*35cm

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Livrare gratuita Non-țesute Sac de Plantare Casa de Grădinărit de Legume Cresc Saci de copaci Ghivece de Flori & Plantat 40*35cm

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
f19848

Etichete: ghiveci de flori, legume crească saci, planta sac, Ieftine ghiveci, Vegetale de înaltă Calitate crească saci, China a plantelor sac Furnizorilor.

In stoc
56.00lei 58.94lei

dimensiune 40*35cm

5pieces /lot

Cerere

1 Special PP material, pot fi cauzate de catastrofe naturale înrădăcinare efect, transplantationwith de înaltă eficiență. După plantare radacina spre exterior, în contact cu acest material unic după pot pătrunde prin suprafața sac, și de girdling, nu root, astfel încât punga în afara lungă dur, și de a promova formarea de numeroase, bine rootbag, este efectul natural de radacina de tăiere.

2 plante în domenii ca pentru astfel de creștere rapidă, este rădăcina alt recipient metodă de cultivare sunt mai puțin decât planta poate extinde spre exterior, nu formarea de ambalare, și bine radacina de umiditate și substanțe nutritive poate fi construit dintr-un bagoutside absorbția normală, din nou, cu rădăcini lemnoase Centru Departmenttransported în sus, cu același efect de plantare în teren, este de altă vesselcultivation ca.

3 infiltrarea apei în mod liber, fără apă. Controlul materiale speciale de rootbag, se poate face cu apă și de nutrienți nutrienți gratuit infiltrare, nu va fi nici wateraccumulation în sac provoca putrezirea radacinilor fenomen.

4 transplantul de low-cost, transplantare sezon lung. Pentru că nu needskilled lucrătorilor respingă transplantul de organe, lucrătorii obișnuiți pot transplant,transplant de ușor low-cost, din cauza solului mingea decât tradiționale de copac plantingsoil mingea este redus cu aproximativ 25%, astfel încât costul de transport poate fi redusă foarte mult, după recoltare, plantare de sac poate fi folosit ca un ambalare container sol minge,minge de pământ pentru a menține integritatea, rata de supraviețuire este mare, fără suplimentare de ambalare pentru a reduce costurile.

5 acumularea glucidelor în sac, recuperare rapidă creștere după transplant.

Rădăcina a fost de apel, carbohidrati lama de fabricație din floem transport la radacini, dar nu pot trimite sacul exterior, glucide feednutrients acumulate în formarea rădăcinii în sac, tumoare astfel de structuri, dar după transplant, poate restabili rapid de creștere, rata de supraviețuire și o creștere substanțială a calității.

Trei. De ce ar trebui să adere la promovarea planta \\ sac?

Acest material special Austria, după 10 ani de studiu la Oklahoma state Universityto dezvolta decât obișnuit țesut, cu puterea \\ efectul alt material nu se poate compara, acest produs în Australia au milioane de bucăți de fermieri să folosească, în Taiwan există aproape o sută de mii de bucăți de către fermieri. La evidenceit este într-adevăr se poate ajunge la radacina de control eficiența și creșterea economică în container.

Patru. Planta are avantajele că geanta:

1 rădăcină nu este ușor să fie în jurul valorii de timp de creștere: din cauza special din polipropilenă armat materiale de perete poate lasa o parte din rădăcină de penetrare, și apoi restricționat rădăcină lung gros fibros rădăcină de dezvoltare, a face bună, nici ambalare fenomen,și domeniul de plantare este.

2 mingea solului este mic și nu este ușor de a pierde: sistemul pentru conservarea cantitate mare de rădăcini fibroase în sac, astfel încât mingea solului cu mult de modul tradițional de mici, iar în sol mingea nu este ușor de a pierde și transplantul de organe, mai ales insandy sol copaci mai semnificative.

3 rapid și ușor transplantul de organe și transplantul de sezon prelungit în mod semnificativ: de mult timp cu acest sac de plantare pentru plantarea de copaci, rădăcinile nu cresc downlong, dar numai o mână de polipropilena material prin lateralside de rădăcini laterale nevoie de transplant de root, doar simple instrumente de tăiat câteva rădăcini laterale pot fi transplantate. Pentru că de peste 80%, rădăcinile au fost păstrate în thebag plantare cantitate, fără a fi rănit, practic tot anul roundtransplantation.

4 poate reduce numărul de cost:

Cultivarea comparație a costurilor și recipient de cultivare, low-cost, fără utilizarea ofexpensive sol ghiveci cultivarea și echipamente de irigare și a forței de muncă.

Costurile de ambalare -- tsetse după primirea, Statele Unite ale americii plantare sac poate fi folosit ca ambalaj container mingea solului, fără suplimentare de ambalare pentru a reduce costurile, trebuie să acorde o atenție pentru a fi plantate în proiect, în primul rând a elimina plantare sac.

Costurile de manipulare-cu complet rădăcină de sistem și acumularea de nutrienți în sac,mingea solului poate fi redusă cu aproximativ 25% comparativ cu bradul tradițional plantingsoil mingea, sau spune același sol mingea dimensiune poate crește caietul de sarcini mari de copaci, atunci acest sac de noi produse a crescut de patru inel de mână astfel încât costurile de manipulare poate fi redus foarte mult.

 • Nume De Brand: Pocketgarden
 • Numărul De Model: 35*45
 • Stil: Pastorală
 • Folosit Cu: Flori/Plante Verzi
 • Condițiile De Utilizare: Podea
 • notă: cu 2 mânere
 • Tip: Crească Saci
 • Dimensiune: 40*35cm
 • culoare: Alb
 • Finisare: Non-Țesute Tesatura
 • Material: Non-Țesute Tesatura

 • Dimensiunea Pachetului: 33cm x 33cm x 5cm (12.99in x 12.99in x 1.97in)
 • Greutate Pachet: 0.5kg (1.10lb.)
 • Tip De Unitate: mulțime (5 buc/lot)
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!