!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Metalizate film de poliester CBB condensator 225 j 2.2 UF / 100 v, 10 mm, distanța dintre cele două

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Metalizate film de poliester CBB condensator 225 j 2.2 UF / 100 v, 10 mm, distanța dintre cele două

Rating:
0%
4.67 / 5 ( 3 )
SKU
f19751

Etichete: condensator de filtrare, film condensator tipuri, film folie condensator, Ieftine condensator de filtrare, De înaltă Calitate de film condensator tipuri, China film folie condensator Furnizori.

In stoc
60.15lei

Nu act de faptul că "rubrici" din această listă conține diverse modele este de a vă oferi mai multe opțiuni. Alege una de dorit & a lăsat un mesaj atunci când a verifica afară pecify care modle ai vrea!!!!!!!!!!!!

Ca o putea vânzător vom dedica noi înșine pentru a oferi cele mai bune produse si servicii. Am înțeles uneori ai o problemă cu achiziția dvs., dar indiferent de ce este atât de atât vă rog să aveți încredere că vom încerca cel mai bun pentru a face să vă mulțumiți corectă și Obiectivă feedback-ul este foarte IMPORTANT pentru reputația noastră și noi l-am fi foarte recunoscători dacă ați putea să ne contactați înainte de brigadă Negativ/Neutru feedback-ul. Să lucreze împreună olve problema cât mai curând posibil.

gigant

1. - Garanție de un an .

2. - În cazul în care elementul este defect la primirea ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărătorul ar trebui să se întoarcă toate pe original si nedeteriorat elemente sub re - stare vandabile).

3. Oferim gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare, Pentru prima 1 lună Vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la noi la locație). După 1 lună de la cumpărare cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.

4. - cel pe care îl primim produselor returnate va vom trimite înlocuit pe cele din spate, cât mai curând posibil.

5. - Uriașul nostru nu se extinde la orice produse care sunt fizic pe sau sub normal de operare la condițiile ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.

Plata

1. - ambele ambele vă Rugăm să asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil inainte de a licita la produs.

2. - Toate plățile ar trebui să fie eliminate în termen de 7 zile după ce primiți produsul. Dacă într-adevăr avea dificultăți în plata elementul să ne contactați în primul rând ne va ajuta olve ea.

3. - Dacă aveți orice cereri speciale cu privire la detaliile de elementul ambele ambele vă rugăm să lăsați o notă la comanda.

Transportul

1. - Putem livra produsele tot în lume.

2. - DHL FedEx TNT, UPS, EMS China Post Hong Post sunt toate disponibile.

3. - Articolul va fi trimis cu 3 zile după identificatori de plata.

4. - ambele ambele vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte, atunci când oferta element.

5. - Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate.

Taxele de Import sau Taxele

1. - taxele de Import taxe și alte anterior s-a întâmplat în parte nu sunt incluse în prețul articolului. Aceste fluxuri sunt oferite de către cumpărător.

2. - ambele ambele vă Rugăm să verificați cu țara?S biroului Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

3. - nu a confirmat informațiile detaliate despre factura de livrare. De exemplu, cum muc de orez ar trebui să scrie pe scrisoarea de trăsură, factura sau cum să descrie elementul etc...

Feedback-ul

1. - Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Multumesc mult pentru timpul acordat.

2. - Programul nostru va pleca înapoi la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

3. - ambele ambele vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune olve de probleme.

Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și să aveți o zi bună!

 • Tip: Polipropilena Film Condensator
 • Structura: Fix Condensator
 • Cerere: AC / Motor
 • Tip Ambalaj: prin gaura
 • capacitate: PPP
 • Condensator structura: Fix Condensator
 • Tensiune Nominală: VVV
 • Condensator categorie: film condensator
 • Temperatura De Operare: 125
 • Nume De Brand: KEEZEL

 • Tip De Unitate: (20 piese/lot)
 • Dimensiunea Pachetului: 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)
 • Greutate Pachet: 0.2kg (0.44lb.)
2017-12-15 the item is very good, but it is not in the description of what! to me 10mm and 7.5mm!
4/ 5 stars
2018-03-26 Ok!
5/ 5 stars
2018-02-17 The parcel arrived in Moscow in less than a month. Compact capacitors. However, the phase shift is 87-89 degrees. Useful as shunt capacitors. I recommend to all seller and shop.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!