!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Culoare portocaliu 4500PSI TAUR Pre acuzat de înaltă presiune deal pcp pompa - factory outlet , nu GX

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Culoare portocaliu 4500PSI TAUR Pre acuzat de înaltă presiune deal pcp pompa - factory outlet , nu GX

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
f19745

Etichete: pcp pompa, pompa pompa, De Înaltă Presiune, Ieftine pcp pompa, De înaltă Calitate pompa pompa, China de înaltă presiune Furnizori.

In stoc
338.36lei 398.07lei

Brazilia cumpărător, vă rog să observați: 1.Dacă alegeți nava de UP-uri, vă rugăm să oferi numarul CPF, atunci când plasați comanda. În caz contrar, mărfurile nu pot fi livrate. 2.Trimiterea de către UPS în Brazilia va avea o taxă de import. Bunuri de preț și costul de Livrare nu include eventualele taxe de import, sunteți responsabil pentru orice Taxe de Import/Taxe care pot fi percepute la nivel local. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Comanda înseamnă că ai citit deja acest lucru și sunt de acord la acest punct.

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi toți clienții. Vă rugăm să folosiți on-line trademanager să ne contactați.Dacă nu suntem on-line, vă va fi răspuns în 24 de ore mereu. Vă rugăm să rețineți 1.Livrare suprataxe și mai mult timpul de livrare se aplica în unele zone îndepărtate - vă vom contacta în cazul în care comanda dumneavoastră este afectată. 2.Dacă există întârzieri în livrare,vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi termenul de livrare pentru tine. Declarația vamală Toate țările din afara chinei necesită o declarație vamală.Întotdeauna vom finaliza cu o descriere exactă și de stat adevărata valoare. Transport timp de Livrare:scopul nostru este de a avea cel mai rapid serviciu de pe Filtre-auto.ro, Am în mod normal, trimiterea toate comenzile primite pana la 2PM cea de-a doua zi (zile lucrătoare). Nu garantăm timp de transport maritim cu privire la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă timp de compensare corespunzător poate afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că costul de transport nu include taxe de import, sunteți responsabil pentru orice Taxe de Import/Taxe care pot fi percepute la nivel local.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Se întoarce scopul Nostru este de 100% satisfacție, lucrăm din greu pentru a furniza produse de calitate in stare perfecta. Vom returna orice produs returnat neutilizate și nemarcat în termen de 15 zile. Și întorcându-se taxa de transport trebuie să fie oferite de tine. Dacă elementul nu sunt deteriorate sau pierdute atunci când acestea sunt returnate, va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi.Ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de transport maritim pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Toate produsele au o garanție de 1 an. Garanție și Întreținere vă oferim 1 an gratuit de reparare, inclusiv artificiale daune. Ai nevoie să plătească pentru costul de piese noi și se întorc poștale. Înainte de a expedia articol, te rog confirmare adresa si metoda de livrare cu noi. Și vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire atunci când trimiteți-l. Vom repara cât de repede vom primi. Feedback-ul satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Dacă te întâlnești probleme cu produsul nostru, vă rugăm să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Pentru că vom face tot posibilul pentru a rezolva orice problema cat mai repede posibil. Toate articol interzis pentru utilizare ilegală. Orice răspundere juridică și litigiile economice cauzate de utilizare ilegală nu are nimic de-a face cu noi. Consecințele trebuie să fie luat de unul singur.

 • Standard sau Non-standard: Nestandarte
 • Presiune: De Înaltă Presiune
 • putere: Mână
 • Structura: Pompă Multietajată
 • Teoria: Pompa Cu Piston
 • Cerere: Multi-Scop
 • Combustibil: De mână
 • Utilizare: Pompa De Aer
 • Numărul De Model: BU1401

 • Dimensiunea Pachetului: 71cm x 21cm x 10cm (27.95in x 8.27in x 3.94in)
 • Greutate Pachet: 4.5kg (9.92lb.)
 • Tip De Unitate: bucata
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!