!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Auto Smart Cheie filtru pentru Toyota 4D și 4C cip Inteligent Keymaker OBD2 Eobd auto Cheie Programator pentru înainte de 2008 mașini

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Auto Smart Cheie filtru pentru Toyota 4D și 4C cip Inteligent Keymaker OBD2 Eobd auto Cheie Programator pentru înainte de 2008 mașini

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
f19686

Etichete: smart key maker, cheie filtru, auto cheie programator, Ieftin smart key maker, De înaltă Calitate, cheie filtru, China auto cheie programator Furnizori.

In stoc
45.94lei

Smart Key maker OBD PENTRU Toyota 4D cip(Suport PENTRU Toyota

/Lexus Cheie Inteligentă)

L\\'s doar nevoie de aproape 20 de secunde pentru a termina o cheie de luare a deciziilor. Acesta poate fi folosit în siguranță pentru toate 4D și cheile de inteligent sistem anti-furt pentru Toyota serie fara periculoase pentru distrugere sistem anti-furt. Acest produs este cel mai rapid și cel mai sigur instrument pentru a face programare cheie de la Toyota si Lexus serie în cazul în care toate cheile de a pierde.

Detaliate de operare pașii sunt după cum urmează:

Chei Comune

1.Puneți contactul în poziția "ON" folosind tasta cu orginal 4D chip.

2. Introduceți cheia programator pentru masina interfață de diagnosticare OBD, iar instrumentul va intra în procedura de închiriere auto căutarea cu un sunet scurt de "di". 7 secunde mai târziu, programator cheie conecta cu calculatorul masinii cu succes cu un sunet scurt de două sau trei "di"(două mijloace masina este parte din a doua generație și trei mijloace de a treia generație.); După 20 de secunde, instrumentul va intra în "procedura cheie de învățare", cu un sunet lung de "di".

3. Citit codul cheii

3.1.Meci de două chei principale și una filială cheia de la IMMO calculator(atenție: trebuie să existe două noi chei principale și una filială cheie)

a) Introduce primul nou cheia în contact și așteptați timp de 5 secunde,și apoi SEC lumina se aprinde.(Don\\'t porniți ingntion atunci când este introdus cheia.)

b) se Introduce o altă principal cheia în contact și așteptați timp de 5 secunde, și apoi SEC lumina se aprinde.(Don\\'t porniți ingntion atunci când este introdus cheia.)

c) Introduce filială cheia în contact și apoi SEC lumina se stinge. (Don\\'t porniți ingntion atunci când este introdus cheia.)

3.2.Se potrivesc numai una sau două chei principale la immo calculator ( Aproape de potrivire mod manual după ce ați terminat de potrivire.)

a) Introduceți prima cheie principală și așteptați timp de 5 secunde, SEC lumina se aprinde. (Don\\'t porniți ingntion atunci când este introdus cheia.)

b)de a Introduce cea de-a doua cheie principală și așteptați timp de 5 secunde, SEC lumina se aprinde. (Don\\'t porniți ingntion atunci când este introdus cheia.)

c)Introduceți prima cheie finit, activați aprinderea rapid de 5 ori și apoi să ia.

Cheile Inteligente

1.În condiții de siguranță și eficient: nevoie Doar de 20 de secunde pentru a adăuga o cheie

2.Este în siguranță pentru sistemul de alarmă de securitate

3.Suport pentru toate tipurile de Toyota și Lexus smart key system: suportul linia K si can-BUS protocoale

4.Acesta este cel mai sigur și rapid, cheie programator dispozitiv pentru Toyota si Lexus seria pana acum.

5.Acesta suporta toate cheie de pierdut

Folosind cheia inteligentă

1. Se adauga alte chei în cheia principală

1.1..Introduce programator cheie la masina interfață de diagnosticare OBD, iar instrumentul va intra în procedura de închiriere auto căutarea cu un sunet scurt de "di".

1.2.Push start-butonul de două ori. După 7 secunde, vehiculul va conecta dispozitive cu succes, iar echipamentul va emite un sunet de "di" cu de 4-5 ori, (4 sunete înseamnă că sistemul este a 4-a perioadă, 5 sunete înseamnă că sistemul este a 5-a perioadă); după o așteptare de 30 de secunde, echipamentul va trimite pe o lungă perioadă de soung de"di", inseamna ca masina intra in "cheie de învățare de stat."

2. Atunci când a pierdut toate cheile sau doar vice-cheie, trebuie să-l facem inițializa:

2.1.Țineți apăsat LED-uri buton de pe partea de echipamente, și introduceți-l într-OBD, și eliberați butonul după sunetul "di" de două ori,aparatul intră în stare de vehicule de căutare în această perioadă. :

2.2..Push start-butonul de două ori. După 7 secunde, vehiculul va conecta dispozitive cu succes, iar echipamentul va emite un sunet de "di" cu de 4-5 ori, (4 sunete înseamnă că sistemul este a 4-a perioadă, 5 sunete înseamnă că sistemul este a 5-a perioadă); după 5 secunde luminile de SEC va fi oprit; după o așteptare de 10-16 minute echipamentul va emite un sunet lung de "di", și SEC lumini intermitent, înseamnă că mașina intră în "cheie de învățare de stat."

3. Învățarea inteligent-cheie anti-furt de calculator:

Atunci când vă conectați din nou de inteligent cheile de lângă butonul de lansare, se va auzi 2 sunete de "di" "di" la acest moment, SEC luminile vor clipi de două ori;după ce a aflat toate inteligente de chei, trebuie să așteptați 30 de secunde până la SEC lumini flash,iar sistemul se va închide model de învățare automată.

Notificare:

1.Trebuie să utilizați noul smart keymaker, și urmați pas corect mai sus, în caz contrar voi suporta consecințele.

 • Lățime Produs: 10inch
 • Articol Greutate: 0.15kg
 • Element De Lungime: 20inch
 • Numele Modelului: Smart Keymaker pentru Toyota
 • Pachet: Pachet Puternic
 • Tip De Material: De înaltă calitate
 • Versiune Hardware: cele mai noi
 • Tensiune: 12v
 • Electronice: No
 • Caracteristici Speciale: auto cheie programator
 • functin: 4c și 4D Chip pentru Toyota
 • Tip De Element: Auto Cheie Programator
 • Înălțime Element: 10inch
 • Nume De Brand: MAOZUA
 • putere: 12
 • Extern De Certificare De Testare: CE
 • Versiune Software: cele mai noi

 • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
 • Greutate Pachet: 0.2kg (0.44lb.)
 • Tip De Unitate: bucata
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!