!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

DIANQI DF-96B DF-96A DF96A DF96B automată a nivelului apei controler Controler Pompa Rezervor Lichid Automat Comuta 220V

Oferta
Pret redus
Noile colecții

DIANQI DF-96B DF-96A DF96A DF96B automată a nivelului apei controler Controler Pompa Rezervor Lichid Automat Comuta 220V

Rating:
0%
4.67 / 5 ( 3 )
SKU
f19591

Etichete: comutator 220v, întrerupătorul de, comutator automat, Comutator ieftine 220v, De înaltă Calitate comutator comutator, China a comuta automat Furnizori.

In stoc
35.73lei

NOTIFICARE

1 Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin FedEx sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI. Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !

2 clienților ruși , vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !

3 Brazilian clienții , dacă doriți pentru a navei prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CPF sau CNPJ ). Fără ea, vamale va returna bunurile în China .

4 Pentru clienții din America de Sud (cum ar fi Argentina, Peru, Columbia ,etc ), dacă aveți numărul fiscal, se va reduce multe probleme cu vama.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Acest metru de lângă butonul negru este Manuală sau automată conversie

Acest produs utilizează circuitul integrat, combinat cu clădiri înalte, chiuveta (turnul de apa) este conceput pentru a spori nivelul de clasificare a controlului comun sub chiuveta, chiuveta de drenaj și de protecție a apelor și alte funcții, poate în mod automat rezervor de apă, canalizare, și eficiente piscină nivelul apei pentru a preveni revărsarea apei sau a pompei de ralanti daune de mare, este un industrială, produse de uz casnic sunt aplicabile. Foarte potrivit pentru zonele urbane, rurale, de școală, în cazul în care întreprinderile miniere și interne puturi de apa - Apa de Proiect, este utilizat pe scară largă în imprimare si vopsire, chimice, produse alimentare, băuturi, vin, zahăr și alte industrii.

Funcția și scopul

(a) control piscina capul instrucțiuni de instalare instalat pe o singură diagramă de control prezentată în figura 1:

O (meridian) - pentru piscina (turnuri) de nivel superior puncte de control, nivelul apei ridicându-se la punct Un nivel de apă, apă contact cu sonda, apa controler automat în pompă;

B (linia albastră) - pentru piscină (turn) de pe nivelul inferior puncte de control, nivelul apei scade sub punctul B nivelul apei, apa de sonda de contact, nivelul apei controller deschide automat pompa, piscină cu apă de umplere.

C (negru) - pentru piscina (turnuri) sol, într-un bazin de mică și la partea de jos a piscinei;

D (linia verde), E (linia galbenă) și a primit o C.

(2) sub un singur control piscine (de exemplu, drenaj piscină) sonda instrucțiuni de instalare pentru a instala diagrama ca în figura 2:

E - pentru cel de lângă piscină nivel superior de control de puncte, apa a crescut la E de nivel de apă, apă contact cu sonda, nivelul apei controller deschide automat, pompa de drenaj; Dacă nu de drenaj, E nu ridica;

D - piscina sub limita inferioară pentru controlul nivelului de lichid, cu apă nivelul apei a scăzut până la punctul D contact cu control capul afară din apă, nivelul apei controller închide automat pompa, piscină opri drenaj;

C - sol să se scufunde, a pus să se scufunde scăzut contact cu partea de jos;

A și B nu se ridica.

(3) lipsa de apă protecție sonda instrucțiuni de instalare pentru a instala diagrama ca în figura 3:

C, D puncte pentru chiuveta limita inferioară a nivelului apei de puncte de control, masa de apă a scăzut până la limita inferioară a nivelului apei, C și D cu o sondă în contact cu apa de la nivelul apei, controler releu de acțiune imediat, să taie ieșire, pompa de apa opri de lucru;

E și C puncte răspuns scurt;

A și B nu se ridica.

Informații De Plată

acceptam carduri de Credit ,TT remitențe, Western Union, MoneyGram și alte metode de plată.Dacă aveți dificultăți în efectuarea plății ,vă rugăm să ne contactați pentru ajutor

Despre vamal declara

Dacă alegeți pentru a trimite prin China Post Air mail : cantitatea Totală de China post air mail de

implicit 7 dolari,

Dacă alegeți să trimiteți prin express (DHL , Fedex , TNT , UPS , DPEX , EMS , Pachet ECONOMIC , China Post Air Parcel ) , Vom declara real prețul total al produsului (nu include taxa de Transport maritim).

Sfaturi: Când valoarea totală a mărfurilor pentru a declara mai mult

mult de 550 de dolari,

Vom anunța să plătească 33 de dolari în taxe vamale.

Dacă aveți orice suplimentare necesită vă rugăm să contactați cu noi .

Informații De Transport Maritim

1. Timp De Livrare:

Putem trimite coletul prin China e-Mail Înregistrată Post sau hong kong a Înregistrat Post Air Mail,China express sau China EMS ,DHL,FEDEX ,TNT...

China a Înregistrat Mail, Posta sau hong kong a Înregistrat Post Air Mail,majoritatea țară vor sosit coletul în 15-35 zile lucrătoare.

 • Tensiune: 220v
 • Numărul De Model: DF-96B
 • Garanție: 3
 • certificare: CE
 • Nume De Brand: DIANQI
 • Tip De Element: Switch-uri
 • Tip Comutator: Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
 • Caracteristici: -

 • Tip De Unitate: bucata
 • Dimensiunea Pachetului: 15cm x 10cm x 7cm (5.91in x 3.94in x 2.76in)
 • Greutate Pachet: 0.34kg (0.75lb.)
2018-04-04 withstood design not delivery.
5/ 5 stars
2017-11-22 Always great experience with aliexpress. thanks to seller and aliexpress. receive in Pakistan just 17 days . additionall feedback give you soon.
5/ 5 stars
2018-02-14 made and very good упакованным come controller (high quality). incorporating only chinese instructions lack-only. english no. description корявостью хромает online. пробуйте yourself to all understand.
4/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!