!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Lampa led lentila Fresnel cu dimensiunea de 30mm și să se concentreze 16mm 2016 Vânzare Plastic Lentila Fresnel scurt focalizare lentila fresnel

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Lampa led lentila Fresnel cu dimensiunea de 30mm și să se concentreze 16mm 2016 Vânzare Plastic Lentila Fresnel scurt focalizare lentila fresnel

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
f19475

Etichete: plastic fresnel, lentila fresnel, led lentila fresnel, Plastic ieftin fresnel, De înaltă Calitate, lentila fresnel, China a condus lentila fresnel Furnizori.

In stoc
116.51lei

lampa led lentila Fresnel cu dimensiunea de 30mm și să se concentreze 16mm 2016 Vânzare Plastic Lentila Fresnel scurt focalizare lentila fresnel

Diametru:30mm

distanta focala:16 mm

facet spacing:0.3 mm

grosime:2mm

meterial:PMMA

caracteristici și avantaje:

1.factor de transmisie luminoasă ridicată

2.limpede transparent

3.lumina de mare de penetrare,mai luminos

4.de înaltă calitate, preț competitiv.

5.servicii de îngrijire.

6.dimensiune particularizată.

Compania noastra produce lentile Fresnel care utilizează în etapa de fotografiere .și poate compuși Distanța de cercetare și dezvoltare în funcție de cererea clientului și photosource, modele pentru fiecare tip de proiect Unghi lentila Fresnel .

Fresnel lentile pot fi proiectate și fabricate în dimensiuni foarte mari, cu greutate redusa, din cauza la mai puțin de 4mm grosime, deci costul va fi mai mic decât tradiționale de lupe. În contrast, un pahar convențional obiectiv ar fi 200mm groase la margine, cu o greutate de peste 50kgs si costa mii de dolari.

compania avantaje:

1. Suntem unul dintre cei mai importanti lentila fresnel producatori în China, cu 100 de angajați și 15 ingineri de seniori.

2. Fiind în acest domeniu de aproximativ 10 ani, ne-am exportat cu succes produse în statele UNITE ale americii,Germania,Franța,Brazilia,Italia,Turcia și așa mai departe.Printre clienții noștri se numără Carl zeiss și 3Dlens.

3. Suntem ISO9001, ROHS, CE, Fabrica de Audit certificate.

4. Nostru R&D centru a puternic capacitatea de cercetare,ordinele de OEM sunt disponibile.

5. Cereri sunt de obicei răspuns în termen de 24 de ore

Cel mai bun avantaj este : putem face mucegai de noi înșine, astfel încât să putem personaliza lentila fresnel în funcție de design.

  • Utilizare: Optice
  • Forma: Plano
  • Structura: avionul
  • Diametru: 30mm
  • Material: PMMA
  • Numărul De Model: MYens-D30F16

  • Dimensiunea Pachetului: 50cm x 50cm x 5cm (19.69in x 19.69in x 1.97in)
  • Greutate Pachet: 2.0kg (4.41lb.)
  • Tip De Unitate: mulțime (5 buc/lot)
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!